Vakantie vieren in Andalusië staat voor plezier, ontspanning en gemak. Ook lekker en gezond eten mag daarin natuurlijk niet ontbreken. De keuken van Andalusië is veelzijdig van smaak. Toch blijft het voor toeristen best lastig om de keuken van Andalusië te ontdekken. Naast gemak is dit dé reden waarom wij u als gast van Holiday Mountain een all-inclusive vakantie in Andalusië aanbieden. Uniek voor de regio. Graag vertellen we er iets meer over, maar voordat je verder leest over vakantie vieren in Zuid-Spanje willen we ons graag even voorstellen; wij zijn Ronald en Wendy, we runnen Holiday Mountain net buiten het dorpje Riogordo. Rustig gelegen in de heuvels boven Málaga. Onze passie voor lekker en gezond eten, gastvrijheid en Andalusië delen wij graag met u.

Ontbijt met versgeperste sinaasappels 

Vrijwel niets is mooier en ontspannener dan wakker worden op het platteland van Andalusië. De zon is al vroeg op, maar het zijn vooral de intense rust en de overheerlijke geuren vanuit de natuur die zo kenmerkend zijn voor de ochtenden in Andalusië. Het is iedere ochtend weer puur genieten bij Holiday Mountain  Zeker als u weet dat er iedere ochtend een uitgebreid ontbijt voor u klaarstaat. U heeft de keuze uit diverse ovenverse broden, verschillende soorten kaas, vleeswaren en smaakvolle eigengemaakte jams. In onze omgeving groeien citroenen, sinaasappels, vijgen, avocado’s, mango’s, nisperos en nectarines die u tijdens het ontbijt op verschillende manieren zult terugvinden. Uiteraard serveren we koffie, thee, vers geperste jus d’orange van sinaasappels uit eigen tuin, yoghurt, muesli en gekookte eieren. U ziet het: vakantie vieren bij ons in Andalusië is genieten van kakelverse lokale producten. In principe staat het ontbijt vanaf half 8 voor u klaar, maar we zijn flexibel, het is tenslotte vakantietijd!

Lekkere tapas én een goed verzorgd diner

Gaat u een dag op pad, dan is het na een dag vol vakantieplezier weer fijn thuiskomen bij Holiday Mountain. In de namiddag – zo rond 16:00 uur – kunt al genieten van smaakvolle Spaanse tapas. U kunt er een dorstlessend biertje bij drinken of een smaakvolle wijn. U heeft de keuze uit drie geselecteerde wijnen. Uiteraard is er ook water of frisdank beschikbaar. Rond half 8 kan er gedineerd worden. Het avondeten dat we serveren is een driegangen diner: voorgerecht, hoofd- en nagerecht. Uiteraard staat er ook een gezellige barbecue-avond op het programma indien interesse! 

Let op: u kunt bij uw boeking aangeven of er rekening dient te worden gehouden met bv. vegetarisch, allergieën etc.

Komt u ook vakantie vieren in Andalusië?

Andalusië is goed bereikbaar met zowel de auto, motor als met het vliegtuig. Diverse maatschappijen vliegen vrijwel dagelijks op Málaga. U heeft de mogelijkheid om in Málaga een auto te huren. Komt u met uw eigen auto of motor, dan volgt u de snelweg A7 tot Málaga, vervolgens neemt u de afslag A-45 richting Sevilla/Granada. Kom lekker vakantie vieren in Andalusië. Wij begroeten u graag bij Holiday Mountain!

Recommended Posts