Skip to content

The perfect place to make memories

Wie droomt er niet van Spanje?

Holiday Mountain

Gelegen op een droomplek!

Mooi weer, lekker eten, rijke cultuur en intense rust… Na bijna 2 jaar in Frankrijk te hebben gewoond zijn wij nu de eigenaren van Holiday mountain. Gelegen op zo’n droomplek: midden in de ongerepte natuur van Andalusië, de meest zuidelijke regio van Spanje. Daar waar de zon altijd schijnt en het leven je iedere dag toelacht.

Onze cijfers

0
Visitors
0
Rooms
0
Staff
thumbnail_118827098_1183797261990648_3400501799192022654_n

Ons verhaal

verhuizen naar Andalusië

Juist die prachtige omgeving en het fantastische klimaat deden ons in 2018 doen verhuizen naar Andalusië. Daarvoor hadden we dus al een tussenstop in Frankrijk gemaakt, waar we een motorhotel hebben gerund. Voor ons een perfecte leerschool en de bevestiging dat wij gasten graag een fijne, relaxte tijd geven. 

Onze gasten culinair vertroetelen

In Andalusië hebben we ons eerst gesetteld: ons zoontje was net vier geworden en die moest naar school. Een hele stap, maar het gaat heel goed. We zijn trotse ouders. In November 2021 kregen wij de unieke kans om Holiday Mountain te gaan runnen. Gelegen in dezelfde plaats waar wij woonachtig zijn. Toeval?
Holiday Mountain onderscheidt zich door een all-inclusive formule. Onze gasten culinair vertroetelen en laten meegenieten van onze droomplek. Wij begroeten u graag op Holiday Mountain.

Van harte welkom

Reserveer nu!

Nieuwsbriefinschrijving

Ontvang reistips voor een vakantie naar Andalusie!