Op slechts 30 min rijden vanaf Riogordo ligt het adembenemende natuurpark ‘Montes de Málaga’.
Het gebied beslaat ongeveer 5000 hectare en wordt beschouwd als de ‘Groene Long’ van de stad. Glooiende heuvels reiken tot ruim 1000 meter boven de zeespiegel en rivieren en dennenbossen wisselen elkaar af. In Montes de Málaga is wandelen een waar genot! Het is een geweldige plek om even te ontsnappen aan de hectiek & u over te geven aan de geuren, kleuren en geluiden die dit natuurpark met u wil delen.

Sportieve natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de vele wandel- en mountainbike routes die te volgen zijn maar ook voor gezinnen zijn er mooie wandelroutes. Neem voor u aan een route begint een bezoek aan het bezoekerscentrum & stippel zo uw route uit. Vergeet niet voldoende water, snacks & zonnebrand mee te nemen.

Er zijn routes van 3,4 kilometer, 10,5 kilometer & voor de ervaren wandelaars zelfs routes van 26,1 kilometer en nog van alles daar tussen in of ver daar boven. Voor ieder wat wils dus! 
Welke route u ook neemt, ik weet zeker dat u hoe dan ook zult genieten van prachtige vergezichten, glooiende landschappen, mooie berg partijen, watervallen en wilde bloemen. Puur genieten dus!

Het is kindvriendelijk & honden zijn welkom mits aangelijnd.

Recommended Posts